I themeluar në 2016, projekti ynë u ofron mbështetje Ambasadave të Francës dhe bashkëpunëtorëve të tyre, veçanërisht atyre kulturore, dhe mbi 60+ Ambasadave të huaja në Paris dhe nëpër bote, për mbrojtjen e të drejtave të personave LGBTQI+

Shqip